7. června 2017 - SMoG v Oseku

Haha, nebojte se, nikdo nejel zkoumat smog v Oseku. Dne 7. června 2017 byl SMoG pozván do společenského centra v Oseku, kde zpívá každý půl rok a dělá tím radost lidem, kteří centrum navštěvují.

Po naší každotýdenní zkoušce jsme kolem čtvrté hodiny odpoledne vyrazili do Oseka. Do společenského centra jsme dorazili v pořádku. Přivítal nás velmi příjemný pán, který nás posléze i hezky uvítal před lidmi. Bylo pro nás připraveno i občerstvení, aby se nám lépe zpívalo.

V 17:00 začal náš koncert. Vůbec úplně poprvé jsme na vystoupení mimo Most s sebou vzali náš SMoG junior, aby si zvykali, že jsou také hvězdy (jen ještě ne tak velké, jako my).

Repertoár byl stejný jako na našem letním koncertu v kostele.

Víte, ono je krásné zpívat, ale ještě hezčí je vidět to, jak se během vystoupení na Vás ti lidé, pro které zpíváte, dívají. Vidíte, jak z nich číší radost a spokojenost. A to je ten hlavní důvod, proč nás všechny baví tak moc zpívat. Vidíte pak, že ta celoroční dřina k něčemu byla.

Když jsme byli po koncertu na odchodu, tak za námi chodili lidé a chválili nás, říkali nám, jak se jim to líbilo a že jsme lepší a lepší a jak se těší na další naši návštěvu. Hezky se Vám to čte a usmíváte se, když to čtete, že? A teď si představte, jak je nám, když to slyšíme.

Koncert jsme si opět všichni užili, odcházeli jsme s dobrou náladou a těšíme se na další návštěvu Oseka.

Autoři: Markéta Rybínová, 3.C (text), Mgr. Michal Smatana (foto)