31. května 2016 - SMoG popřál seniorům

31. května se sbor SMoG vydal do penzionu pro seniory Astra popřát formou písní seniorům, kteří letos oslavují významná jubilea, a to 90 a více let.

Během našeho zdejšího působení jsme se pohybovali (nepočítám chodby) ve dvou místnostech: V první jsme měli odložené věci a také zde byl zdroj zahnání žízně (v podobě šťávy) a hladu (sladkosti a další dobrůtky…), za něž moc děkujeme. Druhá místnost byl sál, kde se odehrávala naše pěvecká činnost.

Poté, co jsme si odložili věci (první místnost), jsme se šli rozezpívat do sálu (místnost druhá). Rozezpívání nám šlo jako po másle, a tak jsme si stihli zopakovat mnoho písniček, které jsme měli za pár minut slavnostně přednést. Rozezpívaní a poučení různými radami jsme se vrátili do naší "odpočívárny", kde jsme čekali, až na nás přijde řada. Během pár minut přišel náš čas a mohli jsme vstoupit na pódium. Zazpívali jsme několik písní, které se divákům (oslavencům) moc a moc líbily. To zase potěšilo nás. Koncert se nám tedy vydařil. Za naše výkony jsme dostali čokolády nebo malé kasičky ve tvaru prasátek, které nám udělaly radost a my za ně chceme mockrát poděkovat.

Tímto koncertem jsme poblahopřáli babičkám a dědečkům a také jsme se díky němu připravili na zítřejší Letní zpívání v kostele.

Autoři: Adam Novák, sekunda (text), Veronika Jelínková, oktáva (foto), Mgr. Michal Smatana (foto)