15. až 18. listopadu 2017 - SMoG na Kateřině

"Broučánkové, v 9:45 na nádraží v Litvínově, s sebou hlavně přezůvky!!"

Takhle nějak začalo naše soustředění na Kateřině. Pro většinu z nás to byla premiéra. Poprvé nás na soustředění bylo neskutečných 26! Jo a jestli si myslíte, že všichni měli přezůvky, tak se mýlíte.

Ale začneme od úplného začátku. V 9:45 jsme se tedy sešli v plném počtu na nádraží v Litvínově, kde jsme se začali těšit na naše společné 4 dny! Vzhledem k tomu, že jsme vyjeli ráno, tak nás hned čekal oběd. Abych k vám byla upřímná, z celého srdce NENÁVIDÍM ŠPAGETY :-). A tak si všichni dělali srandu, že budou k obědu špagety a začali jsme se sázet.

Po příjezdu na Kateřinu jsme se ubytovali a šli se rozezpívat. Po rozezpívání jsme šli na oběd. Víte co bylo super? NEBYLY ŠPAGETY!!! A já měla hned lepší náladu! Oběd jsme si vychutnali a hned po něm začala zkouška. Soprán + alt - Řepinka, tenor + bas - Tomáš, Martin. Vyzkoušeli jsme písně, které bychom měli umět z minulého roku, haha, měli umět, ale zase taková sláva to asi nebyla. Po rozdělené zkoušce byla večeře. Víte co bylo k večeři? Anoooo, byly ŠPAGETY. Všichni mi přáli dobrou chuť. To mám ale hodné kamarády viďte? Po večeři jsme šli zpívat všichni dohromady, nakonec i po půl dni to znělo krásně.

Druhý den byla opět rozdělená zkouška, každopádně opačně, soprán + alt - Tomáš, Martin, tenor + bas - Řepinka. Bylo to tak celý den. Upřímně, už jsem byla v klidu, že nemohou být špagety. Po večeři jsme měli volno a šli na procházku, kterou jsme spojili s puštěním lampiónu štěstí. Většina z nás si tam napsala přání a hezky koukali, jak nám to letí a najednou BUM a lampión shořel :-)))))))))))))))))))). Ano, shořela mi maturita :-))))))))) a ostatním jejich přání. Zdrceni jsme šli spát.

V pátek byla společná zkouška celý den, kdy jsme dali dohromady celý repertoár a máte se rozhodně na co těšit! Bude to silná pecka!!!!!!!!!

V sobotu jsme se shodli na tom, že bychom tam vydrželi delší dobu a že to rychle uteklo.

Práce byla velká a náročná, ale děláme to nejen pro nás, ale hlavně pro vás, aby vy jste si užili náš koncert!

Autoři: Markéta Rybínová, 4.C (text), Martin Rufer, septima (foto), Tomáš Varga (foto)