4. června 2019 - …už se těšíme, až nás děti navštíví u nás ve škole

Tematický projekt semináře psychologie pokračoval - úterní dopoledne začalo pro nás netradičně setkáním před budovou školy s našimi kamarády z přípravné třídy 7. základní školy.

Po přivítání jsme se rozdělili do dvojic stejně jako před dvěma týdny, vznikly i dvojičky nové a nám už nechybělo nic k tomu, aby celá skupina vystoupala po schodech gymnázia. Při procházení školou zamával možným budoucím gymnazistům : ze dveří ředitelny i pan ředitel. V učebně ZSV proběhla část programu, který jsme si pro děti připravili. Ve spolupráci s kolegy ze semináře biologie program pokračoval v odborné učebně biologie, kde už na děti čekaly mikroskopy a další zábavné úkoly. Předposlední zastávka byla v knihovně školy, kde děti nejvíce zaujala skleněná kopule na střeše. Nakonec se všichni mohli ve třídě nasvačit a napít.

Děti od nás dostaly pamětní list a my od svých kamarádů moc pěkný obrázek. Opět se jednalo o velmi příjemné dopoledne se spoustou zábavy. Loučení bylo dojemné.

Autoři: Eliška Ratiborská, septima (text), Mgr. Jitka Ježková, paní asistentka Zdeňka Brdová, Shaima Al-Nahari, 3.B, Karolína Hostoušová, 1.S (foto)