29. června 2021 - Třída 1.A na návštěvě v zooparku

V úterý 29. června 2021 se naše třída 1.A v doprovodu pana učitele Přenosila a paní učitelky Korcové vypravila do chomutovského zooparku. Sraz byl na nádraží v Mostě, odkud jsme společně jeli vlakem. Z počátku se zdálo, že nám počasí nebude přát, ale obavy se ukázaly být neopodstatněné a nás čekal krásný slunečný den v nádherném prostředí mezi 160 druhy zvířat, které zoopark nabízí. Možností, co podniknout, bylo opravdu mnoho. Od krmení dravého ptactva, až po návštěvu velbloudů, či prohlídka exotických plazů a mnoho dalšího. Kdo měl žízeň nebo hlad mohl zase zajít do některé ze zdejších restaurací. I přes obrovskou rozlohu zoo (112 ha) se nikdo neztratil a všichni se v půl dvanácté v pořádku sešli na předem domluveném místě u hlavní brány, odkud jsme se vydali zpátky na nádraží a domů.

Podobná akce byla přesně to, co naše třída po spoustě hodinách distanční výuky potřebovala a výlet byl pro nás všechny opravdu silným zážitkem, na který ještě hodně dlouho nezapomeneme.

Do galerie přidáváme ještě i několik fotek třídy, za které děkujeme panu učiteli Smatanovi. Vyfotil nás před školou v pondělí 28. června 2021.

Autoři: Charlotte Drimlová, 1.A (text), Mgr. Michal Smatana (foto), Mgr. Michael Přenosil (foto), Mgr. Pavlína Korcová (foto)