24. května 2022 - Muzikál Královna Kapeska

Dne 24. května jsme se vydali do Hudebního divadla Karlín na muzikál Královna Kapeska. Cesta začala v 7:20 u gymplu, jela 1.C, kvarta a 2.A v doprovodu paní učitelky Řepové a paní učitelky Korcové.

Když jsme dorazili k divadlu a zahlédli jsme plakát, na kterém byla ukázka hlavních postav, trochu nás to vyděsilo. Našemu zděšení moc nepomohla obrovská skupina malých dětí. Přestože si představení užili spíše ti menší, nám se to také nakonec líbilo. Výlet jsme zakončili obědem v Palladiu.

Všichni jsme se ve zdraví vrátili. Vlastně výlet i přes pár překážek hodnotíme vskutku kladně. Nemyslím si, že celý den na nás působilo jen divadlo a obchodní centrum, nýbrž to, že jsme se dostali zase pryč z každodenního života a mohli jsme vsáknout krásy velkoměsta. Všichni si na tomto výletě našli svoje, někdo byl potěšen kulturní akcí, někdo jídlem, které v Mostě nenajdete, někdo obchody s oblečením, ale největší radost měli Martin a Miguel, ti si pro změnu pořídili suvenýr v podobě CDéčka s jejich nejvíc nejoblíbenější kapelou Slipknot. Celou cestu jsme neposlouchali nic jiného, než jaké v něm jsou pecky a jakou mají radost. To všechno jejich nadšení nakonec udělalo radost i nám.

PS: Milujeme Miguela

Autoři: Nela Sýkorová, Nicol Dondová, Vojtěch Šucha, 1.C (text), Mgr. Dana Řepová a Mgr. Pavlína Korcová (foto)