2. až 6. ledna 2023 - Sekunda na lyžích

2. ledna 2023 vyrazila naše třída sekunda na lyžařský výcvik. Bydleli jsme v penzionu Hraničář ve vesnici jménem Háj pod Klínovcem. Na Klínovci jsme také lyžovali, ale jen první dva dny, neboť poté už bylo málo sněhu a ski areál ukončil provoz. V penzionu vařili dobře, ale lyžařské podmínky byly špatné. Odjížděli jsme v pátek 6. ledna. (Róza, Eli)

Naše třída se zúčastnila lyžařského výcviku v Háji pod Klínovcem. Pobyli jsme tam pět dní. Sněhu bylo málo, ale přesto jsme si ty dva dny lyžování užili. Potom se sjezdovky uzavřely a my si museli vystačit s procházkami. I tak se nám tam líbilo. Hráli jsme hry, koukali na filmy. Jídlo bylo také dobré. (Verča, Anička)

Minulý týden jsme byli se třídou na lyžáku. Lyžovali jsme jen dva dny, ale moc nás to bavilo. (Lucka, Jitka)

První týden v lednu jsme jeli na lyžák. Sjezdovky byly málo zasněžené, ale užili jsme si to. Nejlepší bylo jídlo. (Vojta, David Kr.)

2. až 6. ledna jsme byli na lyžáku. Na Klínovec jsme jezdili skibusem. Protože bylo málo sněhu a pršelo, byli jsme na výletě a zašli do restaurace, kde jsme si dali něco dobrého. Užili jsme si to. (Niki, Pája)